Јавне набавке у Министарству одбране и Војсци Србије

Јавне набавке

Министарство одбране и Војска Србије

ПретрагаДатум
идентификатор

Назив

Оглашавач

Детаљно

22.01.2013
90
Резервни делови за моторну тестеру ВиПВО
22.01.2013
89
Бојлер за загревање воде ВиПВО
22.01.2013
88
Потрошни материјал за оправку м/в ЗИЛ 137 ВиПВО
22.01.2013
87
Услуга оправке косачица К-700 и ПАРТНЕР ВиПВО
22.01.2013
86
Набавка послужења ВиПВО
22.01.2013
85
Р/д за Ладу Ниву ВиПВО
22.01.2013
84
Филтер горива за Пежо 106 ВиПВО
22.01.2013
83
Административни материјал ВиПВО
21.01.2013
9/2013
Набавка р/д за поправку ТА пећи 39. логистички батаљон
21.01.2013
82
Потрошни материјал за опште радове ВиПВО